2018. szeptember 21. | Máté
12° calendar-image 29°
Eger.hu

Befizetési határidő: 2017. március 16.

Létrehozva: 2017. március 06.  |  Utoljára frissítve: 2017. március 06.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága „Folyószámla-értesítő” levélben tájékoztatta a Tisztelt Adózókat arról, hogy határidőben tudják teljesíteni 2017. március 16-ával esedékes adófizetési kötelezettségeiket. Közel 35 ezer levél került postára és kézbesítésre és mellékeltünk az adó befizetésre szolgáló több mint 44 ezer csekket is, összességében 2.889 millió forint bevételt vár az önkormányzati adóhatóság.


Amennyiben Önöket Eger Megyei Jogú Városban helyi adó (építményadó, idegenforgalmi adó, helyi iparűzési adóelőleg), gépjárműadó, valamint egyéb más fizetési kötelezettség (tartozások, pótlékok és bírságok stb.) terheli vagy esetleg elévülési időn belül terhelte, úgy ezek összegeit Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága felé kell a megfelelő számlákra megfizetnie. (Az adószámlák nevei és a számlaszámok honlapunkon is elérhetőek.)

 

A pénzforgalmi számlanyitásra kötelezett adózók befizetéseiket belföldi pénzforgalmi számláról átutalással kötelesek teljesíteni.

 

A számlanyitásra nem kötelezett adózók befizetési kötelezettségeiket postai készpénz-átutalási megbízással (csekk), vagy folyószámlájáról banki átutalással is teljesíthetik.

 

A kibocsátott – QR kóddal ellátott - csekkek alkalmasak az „iCsekk" szolgáltatással történő befizetésre, így ezeket „okos alkalmazások" segítségével otthonról is megfizethetik.

 

Az adóhatóságunk ügyfélszolgálatán – félfogadási időben - Tisztelt Adózóink bankkártyával (POS terminálon) is fizethetnek.

 

Az elektronikus adórendszerünk (E-ado) a nap 24 órájában elérhető, így innen is lehetőség van online bankkártyás fizetésre. (További részletekről honlapunkon olvashatnak.)

 

Ha Önöknek adófizetési nehézsége keletkezik, úgy a lehetőségeikről honlapunkon www.eger.hu „Adóügyek" illetve az ado.eger.hu szíveskedjenek tájékozódni.

 

Köszönjük, hogy befizetett adójával hozzájárul Eger Megyei Jogú Város fejlődéséhez!

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza