2018. november 19. | Erzsébet
12° calendar-image 29°
Eger.hu
elet-a-torok-hodoltsagban-20786
Élet a török hódoltságban
Milyen volt az élet a török...
15-eves-az-egri-diakver-program-20785
15 éves az Egri Diákvér Program
15 éves az Egri Diákvér Program, a...
tizeves-az-egyetem-turizmus-tanszeke
Tízéves az egyetem Turizmus Tanszéke
Tíz évvel ezelőtt, az akkori Eszterházy...
a-regi-nyar-cimu-operettre-varjak-a-nezoket-20783
A Régi nyár című operettre várják...
A Jászai-díjas Érdemes Művész Halasi...
megyenkben-is-egyre-nepszerubb-a-kata
Megyénkben is egyre népszerűbb a KATA
Töretlenül emelkedik a kisadózó...
31-makk-marci-het-20781
31. Makk Marci hét
Harmincegy éve, 1987-ben tartották az...
ujabb-csillagot-avattak-az-ersek-utcaban
Újabb csillagot avattak az Érsek...
Biros Péter, Szécsi Zoltán, Madaras...
a-szocialis-szferaban-dolgozokat-koszontottek-20779
A szociális szférában dolgozókat...
Idén is megünnepelték Egerben a...
lila-fenybe-borul-a-dobo-szobor-20778
Lila fénybe borul a Dobó szobor
November 17-e a Koraszülöttek Világnapja....
talalkozo-a-kapcsolatepites-erositese-a-cel
Találkozó – A kapcsolatépítés...
Idén is baráti beszélgetésre várták a...
helyere-kerult-a-karacsonyi-fenygomb-20771
Helyére került a karácsonyi...
Megérkezett a Dobó térre az Eger Advent...
a-csaladok-vedelmeben
A családok védelmében
A nemzeti konzultációs kérdőívek...
vip-lounge-20769
VIP Lounge
A különböző függőségekről, az...
megallapodasokat-kotott
Megállapodásokat kötött
Az Eszterházy Károly Egyetem...
elismereseket-kaptak-a-szocialis-dolgozok
Elismeréseket kaptak a szociális...
November 12-e a szociális munka napja. ...
diakolimpikonok-koszontese-20764
Diákolimpikonok köszöntése
A 2017/18-os tanévben sikerült...
a-jovo-technologiaja
A jövő technológiája
Az innovációs fejlesztésekkel ismerkedtek...
ismet-minositett-konyvtar-lett-a-brody
Ismét Minősített Könyvtár lett a...
Minősített Könyvtár címmel gazdagodott...
egri-siker-20761
Egri siker
Már biztosan lesz egri kötődésű...
januar-elsejetol-kotelezo-a-cegkapu-hasznalata
Január elsejétől kötelező a...
Január elsejétől kizárólag cégkapun...
vasuti-kozlekedes
Vasúti közlekedés
December 8-ig maradnak érvényben az egri...
korosztalyos-uszonyos-es-buvaruszo-20757
Korosztályos Uszonyos- és...
Cápa, serdülő és junior uszonyos- és...
szerdatol-lehet-szavazni-az-eger-csillagaira-20756
Szerdától lehet szavazni az Eger...
Idén tizenkettedik alkalommal dönthetik el...
fiatal-vallalkozoi-napok-20755
Fiatal Vállalkozói Napok
A kapcsolatok fontosságára, a...
kozlekedesi-konferencia
Közlekedési Konferencia
Meg kell győzni az embereket, hogy a...
megujult-az-ostorosi-iskola
Megújult az ostorosi iskola
Befejeződtek az Egri Kemény Ferenc...
veradast-szervezett-a-heves-megyei-kormanyhivatal
Véradást szervezett a Heves Megyei...
Az országos Kormánytisztviselői Véradó...
800-hektarnyi-parlagfuvel-fertozott-teruletet
800 hektárnyi parlagfűvel fertőzött...
Tízszer nagyobb területet vizsgált át...
rotary-club-eger
Rotary Club Eger
Idén 700 ezer forint gyűlt össze, a...
ujabb-dontetlen-eger-se-salgotarjani-btc-1-1-20748
Újabb döntetlen: Eger SE –...
Az Eger SE NB III-as labdarúgó csapata a...

Gál Tibor Pincészete

Létrehozva: 2014. január 10.  |  Utoljára frissítve: 2015. március 03. bor 

Eger Csíky S.u.10


Fúzió

2013-ban a Gál Tibor Pincészet jóvoltából megnyílhatott Eger első borélmény centruma, a Fúzió. Létrejöttével megszületett egy régen várt hely, ahol a Gál Tibor Pincészet munkája nyomán összeforr egy minden igényt kielégítő Borbár, egy különleges minőségű vagány Bisztrókonyha, valamint a világ első interaktív Egri Bikavér Múzeuma. A kategóriájában is hatalmasnak számító, 1400 m2 alapterületű épületegyüttesben  a nagyközönség megkóstolhatja az egri Borvidék különleges borait, az izgalmas ízvilágú borkorcsolyákat, és még a saját „Egri Bikavér" házasítását is elkészítheti.

Pincészet

A Gál Tibor Pincészet alapelve, hogy a modern borászati eszközöket és eljárásokat a hagyományt el nem felejtve, a több éves tradíciók alapjaira építve lehet megfelelően és sikeresen alkalmazni. Gál Tibor elsőként ismerte fel a borvidéken a terroir típusú borászkodás jelentőségét és ennek alapján határozta meg a szőlészeti és borászati technológiáját, melyet a Pincészetben már 20 éve működtetve készítenek kiemelkedő tételeket. Elsődleges cél az egri és a magyarországi borászvilág nemzetközi hírnevének elősegítése, ezért is fektet Gál Tibor nagy hangsúlyt borainak külföldi közönséggel való megismertetésére.

Borbár

A  Fúzió egyik ékköve az épületegyüttes központjában álló Borbár, ahol a  Gál Tibor Pincészet Klasszikus, Superior és limitált szériás és régi évjáratú borain kívül lehetőség nyílik számos más egri borász  különleges borainak megkóstolására is. A cél, hogy a Fúzió vendégei minél több magas minőségű egri (és olykor-olykor más magyar borvidékről származó) tételt megismerhessenek, ezért még a felsőbb -, Superior kategóriás borokból is lehet majd kóstolómennyiséget kérni.

Borbisztró

A Fúzió bisztrókonyhájában mind a borkóstolók mellé felszolgált tartalmas borkorcsolyák, mind pedig a több fogásos degusztációs menük is magas minőségű, helyi, szezonális alapanyagokból készülnek majd.  Modern gondolkodású chefek, és a legmodernebb konyhatechnológia biztosítják, hogy a vendégek számára a Fúzió ne csak bor-, hanem kulináris élményként is szolgáljon.

Interaktív Bikavér Múzeum

A világ első interaktív Egri Bikavér Múzeumában életkortól függetlenül bárki megismerheti és megértheti az Egri Bikavér történetét, melyben a legmodernebb multifunkcionális eszközök lesznek segítségére. Egyedülálló módon lehetőség nyílik mindenki számára, hogy elkészítse saját „Egri Bikavérét", amely később lepalackozva, és címkézve örök emlékként szolgál majd a Fúzióban tett látogatásról.

 

Gál Tibor Pincészete

 

 

 

 Tel.: 06-20-752-5002

3300 Eger , Csiky S.u.10

galtibor@galtibor.hu

www.fuzio.galtibor.hu

GPS 47.909784,20.368759



< Vissza