2019. február 19. | Zsuzsanna
Eger.hu
klasztertalalkozo-es-karriernap-21273
Klasztertalálkozó és karriernap
Karriernappal egybekötött turisztikai...
a-protek-hangacsi-a-bajnok--21272
A Protek Hangácsi a bajnok!
Szólát után Szalók! A 2018/19-es...
magyar-apolok-napja-21269
Magyar Ápolók Napja
A Magyar Ápolási Egyesület...
mar-el-lehet-kezdeni-a-fak-metszeset-21268
Már el lehet kezdeni a fák metszését
Nem csak a hivatásos, hanem a...
a-vervetel-eredmenyet-21267
A vérvétel eredményét
Bizonyos vitaminok és gyógyszerek...
uszomester-es-masszor-tanfolyam-indul-21266
Úszómester és masszőr tanfolyam...
Áprilisban úszómester, február 23-án...
nyilt-nap-21265
Nyílt nap
Nagycsoportos óvodásokat, illetve a...
erdekes-pontmentes-zf-eger-bvsc-11-11
Érdekes pontmentés: ZF-Eger – BVSC...
A ZF-Eger férfi vízilabdázói szombaton...
kulturhazak-ejjel-nappal-21263
Kultúrházak éjjel-nappal
A Kultúrházak éjjel-nappal országos...
megkezdodott-a-brody-sandor-utca-felujitasa-21262
Megkezdődött a Bródy Sándor utca...
Megújul a Bródy Sándor utca. Február...
adomany-erkezett-a-gyermekosztalyra-21261
Adomány érkezett a Gyermekosztályra
Újabb korszerű műszerrel, egy...
evrol-evre-no-a-vendegejszakak-szama
Évről évre nő a vendégéjszakák...
Bármelyik országos idegenforgalmi...
ki-lesz-a-bajnok-
Ki lesz a bajnok?
Szombaton az utolsó forduló...
energetikai-fejlesztesek-harom-ovoda-ujul-meg
Energetikai fejlesztések: három...
240 millió forintból újul meg három egri...
regeszeti-leletekkel-gazdagodott-a-varmuzeum
Régészeti leletekkel gazdagodott a...
A Dobó István Vármúzeum gyűjteménye...
honapokkal-a-kullancs-invazio-21253
Hónapokkal a kullancs invázió
Érdemes már hónapokkal a kullancs...
bako-ferenc-emlekkotetet-is-bemutatj-21252
Bakó Ferenc emlékkötetét is bemutatj
A Dobó István Vármúzeum aktuális...
egri-sikertortenet
Egri sikertörténet
A Terület- és Településfejlesztési...
a-voros-rozsa-a-legkeresettebb-virag
A vörös rózsa a legkeresettebb virág
Valentin napon a legkeresettebb virág a...
valentin-napi-veradas-21246
Valentin napi véradás
Valentin napi véradást szervezett a Magyar...
gyerehokizni
Gyerehokizni
Gyerehokizni címmel tavaly indított...
rendorkutya-kikepzes-21244
Rendőrkutya kiképzés
Összevont kutya képzésen vettek részt a...
az-egri-top-palyazatok-aktualitasairol-szamoltak-be
Az egri TOP-pályázatok...
Az egri Terület- és...
a-szoleszeti-es-boraszati-konferencia
A Szőlészeti és Borászati...
A jubileumi Szőlészeti és Borászati...
nagy-reka-volt-a-bizlounge-vendege
Nagy Réka volt a BizLounge vendége
Nagy Réka volt a februári BizLounge...
xx-szoleszeti-es-boraszati-konferencia-21240
XX. Szőlészeti és Borászati...
A XX. Szőlészeti és Borászati...
elektromos-gepjarmutoltoponttal-bovult-a-varos-21239
Elektromos gépjárműtöltőponttal...
Öt új töltőponttal bővült a város,...
felveteli-tajekoztatot-tartottak-az-ifi-pontban-21238
Felvételi tájékoztatót tartottak az...
A felsőoktatásba jelentkezés...
boszorkanyok-a-barmi-utcabol-bemutato-21237
Boszorkányok a Bármi utcából...
Új, közös előadással készül a...
fogjunk-ossze-a-szarvaskoi-biro-csaladert-
Fogjunk össze a szarvaskői Bíró...
Február 6-án égett le egy háromgyermekes...

Gál Tibor Pincészete

Létrehozva: 2014. január 10.  |  Utoljára frissítve: 2015. március 03. bor 

Eger Csíky S.u.10


Fúzió

2013-ban a Gál Tibor Pincészet jóvoltából megnyílhatott Eger első borélmény centruma, a Fúzió. Létrejöttével megszületett egy régen várt hely, ahol a Gál Tibor Pincészet munkája nyomán összeforr egy minden igényt kielégítő Borbár, egy különleges minőségű vagány Bisztrókonyha, valamint a világ első interaktív Egri Bikavér Múzeuma. A kategóriájában is hatalmasnak számító, 1400 m2 alapterületű épületegyüttesben  a nagyközönség megkóstolhatja az egri Borvidék különleges borait, az izgalmas ízvilágú borkorcsolyákat, és még a saját „Egri Bikavér" házasítását is elkészítheti.

Pincészet

A Gál Tibor Pincészet alapelve, hogy a modern borászati eszközöket és eljárásokat a hagyományt el nem felejtve, a több éves tradíciók alapjaira építve lehet megfelelően és sikeresen alkalmazni. Gál Tibor elsőként ismerte fel a borvidéken a terroir típusú borászkodás jelentőségét és ennek alapján határozta meg a szőlészeti és borászati technológiáját, melyet a Pincészetben már 20 éve működtetve készítenek kiemelkedő tételeket. Elsődleges cél az egri és a magyarországi borászvilág nemzetközi hírnevének elősegítése, ezért is fektet Gál Tibor nagy hangsúlyt borainak külföldi közönséggel való megismertetésére.

Borbár

A  Fúzió egyik ékköve az épületegyüttes központjában álló Borbár, ahol a  Gál Tibor Pincészet Klasszikus, Superior és limitált szériás és régi évjáratú borain kívül lehetőség nyílik számos más egri borász  különleges borainak megkóstolására is. A cél, hogy a Fúzió vendégei minél több magas minőségű egri (és olykor-olykor más magyar borvidékről származó) tételt megismerhessenek, ezért még a felsőbb -, Superior kategóriás borokból is lehet majd kóstolómennyiséget kérni.

Borbisztró

A Fúzió bisztrókonyhájában mind a borkóstolók mellé felszolgált tartalmas borkorcsolyák, mind pedig a több fogásos degusztációs menük is magas minőségű, helyi, szezonális alapanyagokból készülnek majd.  Modern gondolkodású chefek, és a legmodernebb konyhatechnológia biztosítják, hogy a vendégek számára a Fúzió ne csak bor-, hanem kulináris élményként is szolgáljon.

Interaktív Bikavér Múzeum

A világ első interaktív Egri Bikavér Múzeumában életkortól függetlenül bárki megismerheti és megértheti az Egri Bikavér történetét, melyben a legmodernebb multifunkcionális eszközök lesznek segítségére. Egyedülálló módon lehetőség nyílik mindenki számára, hogy elkészítse saját „Egri Bikavérét", amely később lepalackozva, és címkézve örök emlékként szolgál majd a Fúzióban tett látogatásról.

 

Gál Tibor Pincészete

 

 

 

 Tel.: 06-20-752-5002

3300 Eger , Csiky S.u.10

galtibor@galtibor.hu

www.fuzio.galtibor.hu

GPS 47.909784,20.368759



< Vissza