2021. május 05. | Györgyi
Eger.hu

Fizetési felhívások

Létrehozva: 2021. április 07.  |  Utoljára frissítve: 2021. április 07.

Az önkéntes fizetési teljesítés előmozdítása érdekében a napokban „Fizetési Felhívásokat” postáz az önkormányzati adóhatóság azoknak, akiknek a 2021. március 16-i adófizetési határidőt követően esedékes adótartozásuk maradt


Az önkormányzati adóhatóság az 5 ezer forintnál nagyobb tartozással rendelkező magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak és vállalkozásoknak rendszeresen fizetési felhívást bocsátott ki, lehetőséget adva az önkéntes fizetési kötelezettség teljesítésére. Az önkéntes teljesítés előmozdítása érdekében önkormányzati adóhatóságunk részletesen tájékoztatja elektronikus és postai levelek útján az érintetteket az esetleges adótartozások összegeiről.

 

A napokban azok kapnak "Fizetési Felhívást " akik, 2021. április 7-ig esedékes helyi adókat és az önkormányzatnál kezelt egyéb adókat még nem egyenlítette ki maradéktalanul.

 

Tájékoztatjuk, hogy az aktuális napi "ADÓSZÁMLA KIVONATOT" az Elektronikus Önkormányzati Portálról belépve https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap  a nap 24 órájában az arra jogosultak lekérdezhetik és ellenőrizhetik esedékes tartozásuk vagy túlfizetésük nagyságát. A portálon elektronikus fizetést is indíthatnak a tartozás megszűntetése érdekében. A lekérdezés részleteiről, az elektronikus fizetésről /EFER/ az E-önkormányzat portálon, vagy városunk honlapján www.eger.hu  Adóügyek ITT tájékozódhatnak az adózók.

 

Amennyiben, a tartozásával, vagy az adózással kapcsolatosan kérdéseik merülnének fel, vagy egyeztetni szeretnének, úgy munkatársaink – elsősorban telefonon vagy emailben - készséggel állnak az Önök rendelkezésére. Ha Önöknek fizetési nehézséget jelent a tartozás egy összegben történő megfizetése, úgy kérelmezhetnek részletfizetést, vagy fizetési halasztást. Ennek részleteiről szintén honlapunkon tájékozódhatnak.

 

Köszönjük, hogy befizetett adójával hozzájárul Eger Megyei Jogú Város fejlődéséhez!

 

Eger, 2021. április 07.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza