Ugrás a fő tartalomhoz
2024. július 23. | Lenke

Önkormányzat

Létrehozva: 2013. március 20.  |  Utoljára frissítve: 2019. április 02.

Tisztelt Látogató! Az EGER.HU önkormányzati oldalát úgy alakítottuk ki, hogy a városunkban élők és az Egerbe érkező vendégek is könnyen juthassanak olyan hasznos információkhoz, melyek önkormányzatunk és a hivatal tevékenységéről szólnak.


Ha valaki házasodik, ha szülővé válik, ha ingatlant vásárol, vagy építkezik, ha vállalkozása van, ha sportol, vagy épp civil szervezet tagja, előbb-utóbb dolga akad a Városházán, kapcsolatba kerül az Önkormányzattal. Kiemelt célunk, hogy ezt a kapcsolatot és a hozzá tartozó ügyintézés folyamatát minél gyorsabbá, rugalmasabbá tegyük, s ehhez elengedhetetlen feltétel, hogy - amint ez az adóügyeknél már működik - minden ügykörre kiterjesszük az elektronikus ügyintézés lehetőségét.

 

Önkormányzatunk - néhány szintén igen fontos üggyel együtt - ennek a célnak rendelte alá a meggyőződésünk szerint a XXI. századi trendeknek és követelményeknek mindeben megfelelő, felhasználóbarát portál kialakítását. Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy gazdaságos működés mellett, törvényes határidőn belül, a jogszabályoknak megfelelő, magas színvonalú ügyintézést nyújtsunk Önnek Egerben.

 

A portálon legfeljebb háromszintű menürendszert használunk, s az aktuális oldal alján a menürendszer teljes átjárhatóságát biztosító gyorslinkeket, ún. footereket talál a látogató. Ez a honlap legfontosabb menüpontjainak kibontását jelenti, melyek így egy kattintással, azonnal elérhetők. Biztosak vagyunk abban, hogy a visszatérő felhasználók szeretni fogják ezt a funkciót.

 

A portál egyes főbb menüpontjai ún. aldomainek használatával közvetlenül elérhetők, pl. az Adóügyek az ado.eger.hu, az Önkormányzat menüpont pedig az onkormanyzat.eger.hu címen is megtalálható.

 

Végül felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét a "morzsák használatára".

 

Ez a böngészés során a főmenü alatt megjelenő információs sáv segít eligazodni a menürendszerben, pontosan megmutatja, hol járunk. Ez a tájékoztatás aktív, a kiválasztott menüszintre klikkelve vissza lehet lépni egy, két, vagy akár három szintet is, mindössze egyetlen kattintással.

 

Minden Kedves Ügyfelünknek hasznos böngészést kívánunk az eger.hu portálon!< Vissza
Intézze ügyeit elektronikusan!