Ugrás a fő tartalomhoz
2024. május 27. | Hella

Fizetési határidő: 2014. március 17.

Létrehozva: 2014. március 06.  |  Utoljára frissítve: 2019. április 02. eger 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatóság felhívja szíves figyelmüket arra, hogy 2014. március 17-ig lehet pótlékmentesen befizetni a helyi adók (építményadó, telekadó, helyi iparűzési adóelőleg, február havi idegenforgalmi adó) és a gépjárműadó első félévi részletét


Tisztelt Egri Adózók!

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatóság felhívja szíves figyelmüket arra, hogy 2014. március 17-ig lehet pótlékmentesen befizetni a helyi adók (építményadó, telekadó, helyi iparűzési adóelőleg, február havi idegenforgalmi adó) és a gépjárműadó első félévi részletét. Ezen a napon az adóhatóság rendkívüli ügyfélfogadást tart 9.00-17.00 óráig.

 

A február hónapban kipostázott folyószámla-kivonatok részletesen tartalmazták a fizetési kötelezettségeket, melyet a pénzforgalmi számlanyitásra kötelezett adózók belföldi pénzforgalmi számlájukról átutalással kötelesek teljesíteni. A számlanyitásra nem kötelezett adózók befizetési kötelezettségeiket postai készpénz-átutalási megbízással (csekk), vagy lakossági folyószámlájukról banki átutalással teljesíthetik. Tájékoztatjuk Adózóinkat, hogy az adóhatóság ügyfélszolgálatán (Eger, Kossuth L u. 10. földszint) már bankkártyával is lehet teljesíteni az adófizetést.

 

A folyószámla-kivonat felépítéséről, tartalmáról, valamint az ezzel kapcsolatos fontos tudnivalókról bővebben itt tájékozódhat.

 

Az önkormányzati adókról bővebben az ado.eger.huelérhetőségen olvashatnak.

 

Eger Megyei Jógú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza
Intézze ügyeit elektronikusan!