2021. április 15. | Anasztázia
Eger.hu

Március 15-ig fizethetők a helyi adók

Létrehozva: 2021. március 02.  |  Utoljára frissítve: 2021. március 02.

Már kiküldésre kerültek az Adószámla Fizetési Értesítők levelek a postai címekre és a tárhelyekre


Segítve az önkéntes adófizetést önkormányzati adóhatóságunk az elektronikus tárhelyekre és az Önök postai címeire megküldte az Adószámla Fizetési Értesítőket.

 

Azon adózó kapott fizetési értesítést, akinek 1.000 Ft-ot meghaladó helyi adófizetési kötelezettsége van, illetve lesz 2021. március 15-ig Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága felé. Ez lehet akár esedékes adótartozás, vagy 2021. március 15-ig fizetendő adókövetelés is.

 

Gazdálkodók, egyéni vállalkozók és azon magánszemélyek, akik elektronikus ügyintézést kértek kérjük, kísérjék figyelemmel elektronikus tárhelyeiket!

 

Az E-önkormányzati portál /portál/ Belépés ITT minden adózó számára elérhető, itt a nap 24 órájában és a hét minden napján megvalósulhat a helyi adófizetési kötelezettségek on-line lekérdezése és online bankkártyás fizetése.

 

A portálra https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap  belépve az ügyfél/adózó, vagy meghatalmazottja az önkormányzatunkhoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét elektronikus úton teljesítheti.

 

Az adóhatóság ügyfélszolgálati irodáján /POS terminálon/ is lehet bankkártyával fizetni minden egrinek, legyen ő vállalkozás vagy magánszemély.

 

A pénzforgalmi számlanyitásra kötelezett adózó a fizetési kötelezettségét belföldi pénzforgalmi számlájáról történő átutalással teljesíti. A pénzforgalmi számlanyitásra nem kötelezett adózó a fizetési kötelezettségét belföldi fizetési számlájáról történő átutalással vagy készpénz-átutalási megbízással is teljesítheti. A postai csekkek QR kódot is tartalmaznak, így okos eszközökről elektronikusan bankkártyával is fizethetők.

 

A fizetési értesítőről, vagy más helyi adóügyekről további részletes információkat honlapunkon ITT találnak! / www.eger.hu  ADÓÜGYEK menüpontban/

 

Előre is köszönjük, hogy az adókötelezettségeinek pontos teljesítésével, valamint befizetett adójával hozzájárul Eger Megyei Jogú Város fejlődéséhez!


Eger, 2021. március 2.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza