Ugrás a fő tartalomhoz
2024. május 27. | Hella

Adófizetési határidő közeleg!

Létrehozva: 2015. február 26.  |  Utoljára frissítve: 2019. április 02. eger 

Tisztelt Adózók! Postára kerültek azok a küldemények, melyek a helyi adók és a gépjárműadó fizetés teljesítése érdekében adnak tájékoztatást Önöknek.


Olyan esetekben mikor az építményadó, illetve a gépjárműadó kötelezettségben változás következett be, az érintettek „Határozatban" is értesültek, mely a folyószámla-egyenleg adataiban is meg fognak majd jelenni. (Érdemes tudni, hogy a kipostázott határozatok abban az esetben is jogerőssé és végrehajthatóvá válnak, ha azt az adózó önhibájából nem veszi át.)

 

Mintegy 1.800 darab építményadó és mintegy 8.000 darab gépjárműadó határozat került így kézbesítésre. (A befizetésére szolgáló csekkek a folyószámla mellett lesznek megtalálhatóak, ezt a határozat tartalmazza.)

 

Szerdától kerültek a postaládákba azok a folyószámla egyenlegek (35 ezer darab), melyek a helyi adók és a gépjárműadó fizetés teljesítése érdekében adnak majd részletes tájékoztatást. Egyúttal mintegy 45 ezer db csekket is kapnak az adózók, külön az esetleges tartozásról és külön a márciusi adórészről.

 

A „Folyószámla-értesítőből" részletesen
tájékozódhatnak az önkormányzatunk felé esedékes 2015. évi adóelőírásaikról is.

 

A folyószámla kivonatok kiküldésének célja kétirányú:

  • egyrészt tájékoztat az aktuális pénzügyi helyzetről, másrészt
  • tájékoztat a 2015. március 16-ig (vagy az ettől eltérő esedékességgel) fizetendő adórészekről.

A város honlapján www.eger.hu/adougyek vagy eger.hu/adougyek illetve az ado.eger.hu linken az érdeklődők részletes információkat olvashatnak.

 

Eger, 2015. február 26.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza
Intézze ügyeit elektronikusan!